2013. július 29., hétfő

Spread your wings ■ Niall Horan Fanfiction



Drága Olvasóim!

Sokat filóztam azon, van-e értelme belekezdenem egy újabb blogba. Hiszen nemsokára vége a nyárnak,jön a szeptember, és előreláthatólag elég kevés szabadidőm lesz. Mindazonáltal nem hagyott nyugodni napok óta ez a történet, amely beleköltözött a fejembe. A történet kisebb részletét már elolvashatjátok.
Nem tudom, hogy szeptembertől mennyi időm lesz írni. Nem tudom, hogy mennyi energiám lesz, nem tudom mennyi ihlet kap szárnyra a fejemben. DE azt tudom,hogy szeretem az olvasóimat, és szeretek írni.
Így megkérlek Titeket, hogy ha szeretitek az írásomat, és többségében meg vagytok elégedve vele, iratkozzatok fel az új blogra! Még a héten igyekszem hozni a Prológust! 
Köszönöm az eddigi támogatást, számítok rátok a jövőben is!
Love, Dream xx

The Story 

"Érezted már úgy, hogy az emberek csak azért kedvesek veled, mert te más vagy? Hogy minden figyelmüket és gondoskodó megnyilvánulásukat nem azért kapod aki vagy, hanem azért amid van? Mert Te magadban hordozol valamit. Valamit, ami nemcsak a Te életedet, hanem a körülötted lévők életét is megváltoztatja. Maradéktalanul.

Egy lány, aki évek óta egy szörnyű betegség foglya. Egy félelmekkel, harcokkal és reményekkel teli élet. És egy fiú, aki talán meglátja a felszín alatt lakozó lelket."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése